China Vacuüm olie Canister fabrikant

Vervaardig de prima producten

Verzeker de prima kwaliteit

Verleen de prima diensten

Richt de prima onderneming op

Ongeveer ons

Sino-NSH Oil Purifier Manufacture Co., Ltd
Sino-NSH Oil Purifier Manufacture Co., Ltd
Sino-NSH Oil Purifier Manufacture Co., Ltd
Sino-NSH Oil Purifier Manufacture Co., Ltd
Sino-NSH Oil Purifier Manufacture Co., Ltd
1 2 3 4 5
Sino-NSH Oil Purifier Manufacture Co., Ltd

Krijgen Vacuüm olie Canister & De Zuiveringsinstallatie van de isolatieolie Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Grote Markt
  • Wereldwijd
Type Business
  • Fabrikant
  • Exporteur
  • Verkoper
Andere details
  • Merken : NSH
  • Aantal werknemers : 130~150
  • Jaarlijkse omzet : 2,000,000-2,500,000
  • Opgericht Jaar : 1992
  • Export pct : 80% - 90%

Chinees-NSH de Vervaardigingsco. van de Oliezuiveringsinstallatie, Ltd is een high-tech bedrijf dat met het onderzoeken van, het ontwikkelen van en de productie van reinigingsmateriaal bezig geweest is. Zijn moederbedrijf, Sino-NSH High-tech Company, werd opgericht in 1992.

 

NSH beschouwt technische innovatie en de globale dienst als zijn filosofie. Voordeel halend technologie van de personeels uit de hoofd en absorberende binnenlandse en buitenlandse geavanceerde reiniging, wordt NSH begaan in het maken van reinigingsmateriaal. NSH is gemachtigd het ISO9001-Certificaat van het Kwaliteitsbeheersysteem en het Europese Ce-Certificaat, nu NSH wordt de belangrijkste vervaardigingsbasis van reinigingsmachines in China.  

 

NSH-de het materiaalreeksen worden van de oliereiniging uitgebreid gebruikt op het gebied van stroom, aardolie, aardgas, mechanische vervaardiging, staal, metallurgie, spoorweg en luchtvaart, enz. De belangrijkste producten die 100 soorten producten behandelen kunnen aan verschillende behoeften van klanten voldoen. Voor speciale eisen van klanten, bieden wij bijzondere oplossingen aan.

 

Tegenwoordig, behandelt het de verkoopnetwerk van het bedrijf alle provincies in China en uitvoer naar meer dan twintig landen rond de wereld.

 

NSH-de producten verdienen zijn bekendheid op hoogte - kwaliteit, gevorderde technologie en de uitstekende dienst in zowel binnenlandse als buitenlandse markten.

 

NSH-de producten zijn niet alleen effectief bekwaam aan het veilige risico van lagere klanten de kosten en, maar ook lossen het probleem van op afval-olie-vervuilen milieu.

 

Sluit me aan bij handen met NSH, en krijg verwezenlijkingen voor u en ons.

Contactgegevens